torsdag 15 december 2011

Förhandsbeställ 03:51!

Jag har ju skrivit lite tidigare om vår kommande seriebok 03:51. En ambitiös, välgjord antologi med jävligt snygga och bra serier - en värdig uppföljare till prisvinnaren 7 Oktober, och liksom sin föregångare så klockar 03:51 in på mer än tvåhundra sidor, varav minst hälften är i färg.

03:51 kommer finnas tillgänglig senast till seriemässan SPX 2012 (någon gång runt månadsskiftet april-maj) och blir din för blygsamma 120 spänn!

Vill man förhandsbeställa ett exemplar, och det vill man ju, så är det bara att maila mig på martinpiazzolla@hotmail.com 


Förstasidan på mitt bidrag

lördag 10 december 2011

Bloggpremiär i december!

Vi är redan i december, vilket märks på att mitt ett år gamla inlägg med tomtar är det i särklass mest visade på bloggen de senaste veckan. Nu har jag ju i och för sig inte uppdaterat bloggen den senaste tiden, så det är ju inte någon järnhård konkurrens direkt. Har hållit på med grejer som genererar få "Blogginlägg Per Arbetstimme" (BPA), bland annat baxat mitt 03:51-bidrag i mål. Serien kommer heta Kärt Återseende, och röra sig i samma värld som min serie i 7 Oktober, fast med andra figurer och ny story.

Här är en grej för min presentationssida i boken. Har skrivit mitt namn stiliserat. Tyckte det blev lite fräsigt.



Ska försöka blogga lite mer innan jul. Ha det mysigt så länge!